Skip to content

Nieuwe dienstregeling

De nieuwe dienstregeling komt eraan!
Met ingang van zondag 10 december 2017 geldt er voor al het openbaar vervoer in Nederland een nieuwe dienstregeling. Dit betekent andere vertrektijden, gewijzigde routes en nieuwe lijnen. 

Nieuwe betaalmogelijkheden 

Nieuwe betaalmogelijkheden
Arriva zorgt voor nieuw betaalgemak in de bussen. Vanaf nu betaal je je losse vervoerbewijs net zo eenvoudig als in de supermarkt: met je PIN, contactloos of met je creditcard. Dit is dus ook voor de bussen in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland.

Sleutels in de bus laten liggen … en nu? 
Van sleutels tot mobiele telefoons, van rugzakken tot kinderwagens: iedere dag weer blijven er veel spullen achter in onze bussen. Vanaf 1 december helpt het online platform iLost al die voorwerpen te digitaliseren en vindbaar te maken. Zodat jij je sleutels snel weer terug hebt!