Skip to content

Algemene ledenvergadering BBL

avt-kan-voor-u-de-opname-van-een-vergadering-of-interview-uitwerken-met-spraakherkenning2Algemene Ledenvergadering BuurtBusLangeraar

 

Elk jaar houdt de vereniging BuurtBusLangeraar zijn Algemene Leden Vergadering. Ook 28-11-2017 was het weer zo ver. Voor het bestuur een intensieve tijd want alle documenten moeten kloppen.

Het is een gezellige avond geweest want bijna alle leden waren aanwezig. In aanvang het officiële gedeelte waar ook het Huishoudelijk

Reglement werd vastgesteld en een document met richtlijnen en  regels voor chauffeurs.

De nieuwe bus kwam ter sprake en daarbij de positieve maar ook negatieve kanten hiervan. Een negatief punt is o.a. de telefoon welke via een systeem van Arriva te bereiken is. Na 3 minuten werd er door één van de leden al een oplossing naar voren gebracht. En dat idee wordt door de technische man van de vereniging uitgedacht en eventueel uitgevoerd.

Na het officiële gedeelte was er tijd voor een drankje en was het een drukke en gezellige boel. Het bestuur kreeg weer een aantal opdrachten mee die zij moeten uitzoeken en ook ten uitvoer moeten brengen.

Nu op naar de kerst en oud en nieuw. Daarna een nieuw jaar met nieuwe kansen en zullen de resultaten wat betreft passagiers wederom verbeteren.

 

Cor Heemskerk, penningmeester