Skip to content

Nieuwe bus en uitbreiding route

BuurtBusLangeraar rijdt nu 1,5 jaar tussen de dorpskernen Langeraar, Nieuwveen, Papenveer en Ter Aar naar de Kruisweg in Woubrugge waar men op diverse lijnen van Arriva kan overstappen. Start- en eindpunt is steeds De Vlinder in Ter Aar. De bus rijdt op werkdagen ieder uur tussen 7.52 uur en 18.24 uur. De eerste rit ‘s morgens om 7.10 uur rijdt Arriva zelf met een grotere bus. Vanaf 7 november rijden wij in een nieuwe buurtbus waarin ook een rolstoel past. Onze chauffeurs zijn allemaal vrijwilligers die het belangrijk vinden dat het openbaar vervoer in onze dorpskernen kan blijven bestaan. Een ontzettend fijne groep mannen en vrouwen. Vanaf maandag 20 november breiden wij onze ritten uit met een extra rondje via de parkeerplaats van Intratuin zodat onze dorpsbewoners in de gelegenheid zijn om daar op hun gemak te winkelen en kerstinkopen te doen. Reizen met de bus kan met een OV-kaart. Meer informatie over onze bus vindt u op onze site www.buurtbuslangeraar.nl. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze bus.