Skip to content

BuurtBusLangeraar zoekt een nieuwe voorzitter

Door andere drukke werkzaamheden van onze huidige voorzitter, Peter Lagendaal, is zijn agenda erg vol. Graag wil hij daarom het stokje van voorzitter van de buurtbus overdragen. Bijzonder jammer maar wij respecteren zijn besluit. Hij zal wel als chauffeur op de buurtbus blijven rijden.

Wij zoeken een enthousiaste man of vrouw met bestuurlijke vaardigheden die onze vereniging wil vertegenwoordigen.
De taken van voorzitter zijn o.a. het beleggen en voorzitten van vergaderingen, het vertegenwoordigen van de vereniging “naar buiten”. Het vervangen van de planner indien afwezig en het vertegenwoordigen van onze vereniging bij andere buurtbusorganisaties in de regio. De voorzitter maakt het Jaarverslag, onderhoudt het contact met Arriva, de Provincie en de gemeente over algemene zaken en woont vergaderingen bij (overdag). Hij verzorgt de aanvraag voor subsidie bij de  Provincie Zuid-Holland en de gemeente Nieuwkoop. Hij doet tezamen met een van de andere bestuursleden de intake van nieuwe chauffeurs en coördineert de instructie-, oefen en testritten van chauffeurs.
Heeft u belangstelling om deze functie uit te oefenen, neem dan contact met ons op door een mail te sturen aan: secretariaat@buurtbuslangeraar.nl zodat wij snel een kennismakingsgesprek in kunnen plannen.