Skip to content

Medische keuring

Auteur : Toeki Amesz (overgenomen van Facebook)

welkom

De medische keuring voor de vrijwilligers voor de buurtbus Langeraar heeft op 26 april plaatsgevonden in het gemeentehuis in Ter Aar. De organisatie is soepel verlopen. De ingrediƫnten hiervoor zijn voortvarendheid, flexibiliteit en enthousiasme. Na de keuring hebben diverse chauffeurs zich aangemeld om op Koningsdag de buurtbus te besturen. Ik ben heel erg onder de indruk van het enthousiasme van de vrijwilligers. Carona de Groot en Peter Lagendaal dank voor jullie inzet vandaag. Ook dank aan de keuringsarts de heer Alain Marlisa die op korte termijn bereid was om mee te werken. Voor mij een leuke afsluiting van een bijzondere dag met mooie mensen.
De samenleving kan niet zonder vrijwilligers. Zij maken het verschil.
Veel plezier morgen.